Jouw bedrijf of organisatie wilt zichzelf gaan promoten en dat kan door traditionele reclame. Denk hierbij aan TV, radio, mond-op-mond reclame of via flyers. Deze manier van reclamevoeren werkt, maar wellicht wilt jouw onderneming met iets nieuws komen. Er zijn tal van nieuwe manieren te bedenken, maar we hebben nu wel echt heel iets cools: custom gobos. Nu denk je misschien huh wat zijn gobos? Nou dat gaan wij jou eens haar fijn uitleggen en na het lezen van dit artikel weten we zeker dat je een gobos nodig hebt voor jouw bedrijf.

Wat is een gobo?

Een gobo is een metalen of glazen dia waarmee je een afbeelding kan projecteren in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan jouw logo geprojecteerd op de prachtige Maastoren in Rotterdam en dan mega groot. Custom gobos worden vaak gebruikt in de theather en filmwereld, maar heeft zijn weg gevonden naar de reclame business. Ze zijn breed inzetbaar en kunnen natuurlijk voor iedere afbeelding geproduceerd worden. De gobo moet aan de voorkant van een projector geplaats worden. Door het licht dat hier doorheen schijnt komt het uiteindelijk een voorstelling naar buiten.

Gobo shows

Misschien heb je het wel eens gezien: lichtshows in plaats van vuurwerkshows. Door projectoren verschijnen er allerlei vormen op gebouwen en dit wordt ook steeds groter. Denk bijvoorbeeld aan een show in het Colosseum of in Brussel bij het Leopoldpark. Ontzettend dik natuurlijk en dat allemaal milieu zuinig en niet gevaarlijk. Dat in tegenstelling tot het gevaarlijke vuurwerk dat ook nog eens schadelijk is voor het milieu. Verdiep je eens in gobos door het te googelen. Je zult ontdekken dat ondanks je het woord niet kende, je er toch behoorlijk wat over weet.  Ideaal om voor jouw bedrijf ene gobo te laten maken en zo je eigen logo te laten projecteren op bijvoorbeeld je bedrijfspand als je ’s-Avonds het gebouw verlaat.